Organizata Jofitimprurëse | e-Albania.al

Kreu > Organizata Jofitimprurëse

Organizata Jofitimprurëse

CAFOD Albania

www.cafodalbania.org

CARITAS

www.caritasalbania.com

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

www.soros.al

Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile 

www.a-csf.org

Forumi i Pavarur i Gruas Shqiptare

www.ifawoman.com

Grupi Shqiptar për të Drejtat e Njeriut

www.ahrg.org

Instituti i Studimeve Bashkëkohore

www.ics-al.org

Instituti për Studimeve Publike dhe Ligjore

www.ipls.org

Instituti për Zhvillimin e Habitatit

 www.co-plan.org

Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare

 www.aiis-albania.org

Komiteti Shqiptar i Helsinkit

www.ahc.org.al

Qendra e Gruas

 www.women-center.org.al

Qendra e Trajnimit Multidisiplinar për Problemet e Keqtrajtimit të Fëmijëve

www.mcmcm.org

Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri

 www.crca.org.al

Qendra për Ndryshim dhe Menaxhimin e Konfliktit

 www.partnersalbania.org

Save the Children in Albania

 www.savealbania.org

Shtëpia e Librit dhe Komunikimit

 http://www.babel.com.al

   

KALENDARI I AKTIVITETEVE

shkurt, 2015
<2015-02>
HënMarMërEnjPreShtDie
2627282930311
2345678
91112131415
171819202122
2324252627281
2345678

Së shpejti

Pas     
Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian Ky projekt është realizuar nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ky portal është krijuar me ndihmën e Bashkimit Europian

Përmbajtja e këtij portali është përgjegjshmëri e projektit "EuropeAid/131431/C/SER/AL- Albania"

dhe nuk përfaqëson, në asnjë mënyrë, pikëpamjet e Bashkimit Europian