Regjistimi | e-Albania.al
My Application Page

UserRegistrationPage
Te dhenat e perdoruesit
Perdoruesi
Kodi i Perdoruesit   Pranohet vetem numri personal,
i kartes se identitetit sic tregohet ne kete figure.
i pasaportes sic tregohet ne kete figure.
i certifikates sic tregohet ne kete figure.
Fjalekalimi  
Fjalekalimin perseri    
Email    
Nr. i celularit  
Pyetja e Sigurisë
Përgjigja  
Te dhenat personale  

Emri

 
Mbiemri  
Emri i Babait  
Datelindja   Lejohet vetem formati dd/MM/YYYY  
Nr. leternjoftim Numri i leternjoftimit i kartes se identitetit ,
     si në këtë figurë.
Probleme me regjistrimin?
Kujdes! Fjalekalimi duhet te permbaj minimumi 6 karaktere,
te kete te pakten nje shkronje dhe nje numer,dhe mos te kete hapesira.
Per cdo problem tjeter:Dergo e-mail tek login@e-albania.al apo telefono ne 042277766.


Pas     
Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian Ky projekt është realizuar nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ky portal është krijuar me ndihmën e Bashkimit Europian

Përmbajtja e këtij portali është përgjegjshmëri e projektit "EuropeAid/131431/C/SER/AL- Albania"

dhe nuk përfaqëson, në asnjë mënyrë, pikëpamjet e Bashkimit Europian