Matura Shteterore - Shërbimi | e-Albania.al
Service

Kreu > Matura Shteterore

 • Agjencia Kombëtare e Provimeve
 • Ministria e Arsimit dhe Sportit

Kontakte

E-mail: provime@akp.gov
.al

Adresa: Rr. "Naim Frashëri" , Nr. 37 , TiraneMatura Shteterore

Pershkrimi

Matura Shteterore eshte nje sherbim elektronik i cili mundeson aplikimin ne formularet A1 dhe A1Z mbeshtetur ne udhezimet: Udhezimin 1 Klikoni Ketu dhe ne Udhezimin 2   Klikoni Ketu

 

Perdorimi i sherbimit kryhet online

 

Per te aplikuar ne Formularin A1 duhet te:

 

 1. Regjistroheni ne portal - Per menyren si mund te regjistroheni ne portal shiko Video
 2. Aplikoni ne Formularin A1 - Per menyren si mund te aplikoni ne formularin A1 shiko Video
 3. Per me shume pyetje komentoni ne  Postimin
 4. Kontakte te metejshme ne nr tel: 042253864, 042259654

 

 

Aplikimi ne Formularin A1 nis ne daten (së shpejti) dhe perfundon ne date (së shpejti).

Aplikimi ne Formularin A1z do te filloje pas perfundimit te aplikimit me Formularin A1


Klikoni "Perdor sherbimin" per te aplikuar

Dokumentacioni Shoqërues i Kërkuar


Karte Identiteti

Hapat e Procedurës


 1. Shkoni ne portalin www.e-albania.al.
 2. Nqs nuk jeni regjistruar me pare duhet te regjistroheni. Per me teper shikoni Video
 3. Perdorimi i sherbimit Matura Shteterore.
 4. Aplikimi ne formularin A1 ose formularin A1z. Per me teper shikoni Video
 5. Paraqitja ne shkolle.

 

 

NDIHME: 

Hapat e regjistrimit ne portal mund ti shikoni ne: Video

Hapat e aplikimit ne Formularin A1 te Matures Shteterore mund ti shikoni ne: Video

 

Afati i Marrjes së Vendimit


 

 

 

Periudha e Vlefshmërisë


 

 

1- Aplikimi ne Formularin A1 nis ne daten (së shpejti) dhe perfundon ne date(së shpejti)

2- Aplikimi per Formularin A1z fillon ne daten (së shpejti) e ne vijim.

KUJDES! - Aplikimi ne Formularin A1z do te filloje pas perfundimit te aplikimit me Formularin A1.

Harta


Kerko sipas Qytetit (Tirane) ose Kodit Postar (psh 1031)Zyra : Rr. "Naim Frashëri"
Numri i Rrugës : Nr. 37
Qyteti : Tirane
Email : provime@akp.gov.al
Telefon :
Adresa : Rruga Naim Frashëri, Tirana 1001, Albania

Pas     
Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian Ky projekt është realizuar nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ky portal është krijuar me ndihmën e Bashkimit Europian

Përmbajtja e këtij portali është përgjegjshmëri e projektit "EuropeAid/131431/C/SER/AL- Albania"

dhe nuk përfaqëson, në asnjë mënyrë, pikëpamjet e Bashkimit Europian