Pyetje mbi portalin

Pyetje dhe sugjerime mbi funksionimin e portalit unik qeveritar e-Albania.

 • si mund te plotsoj formularin A1

  e kam ber te gjitha procedura po nuk me vjen pergjigja qe e kam derguar formularin

  Field not found F. - 23.03.2016 18:37

  0 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Si mund te veprojme kur bllokohet rregjistimi si biznes

  jemi rregjistruar si indivite,dhe kur fillojme rregjistrimin si biznes nuk na mer rregjistrimin

  Sokol S. - 16.07.2015 14:33

  6 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • A mnd te me thoni ku mund tju gjej si godine?

  g

  Field not found F. - 16.07.2015 14:01

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Emri gabim

  Pershendetje,

  Po tentoj te regjistroj nje person tek e-albania mirepo po has nje nje problem, kur futem per ta regjistruar (sic bera per veten time) me del sikur i shkruaj nje te dhene gabim, nderkohe une ja di shume mire te dhanat sepse jam perpara me ID e personit, dhe gjithashtu personi nuk ka ndonje shkronje si ë apo ç qe mund tja beje gabim.

  ju lutem me thoni si duhet te veproj.

  Shume faleminderit.

  Ana

  Ana Ç. - 21.05.2015 19:45

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • A ekziston me sherbimi per kontrollin e derdhjes se kontributeve Shendetsore dhe Shoqerore?

  Deri para pak kohesh ky sherbim ka qene ne portalin tuaj. Sot qe doja te verifikoja nuk munda ta gjej. Ju lutem me shpjegoni si duhet te veproj per te perfituar kete shebim.
  Me respekt.

  Kostika K. - 07.05.2015 16:17

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Pse nuk vendoset edhe "Profesioni" me te cilin eshte siguruar Punemarresi?

  Pershendetje
  Quhenm Angjelin Vasa.dhe gjej rastin te falenderoj portalin Tuaj per gamen e madhe te sherbimeve qe keni vendosur ne sherbim te qytetareve.
  Lidhur me pyetjen sa siper sqaroj se nje kerkese e tille per vendosjen e "PROFESIONIT" te punemarresit, ne nje kolone me vehte prane "Pages" me te cilen shte i siguruar Punemarresi, mendoj se eshte nje ndihme e madhe per personat e punesuar dhe nje mase shternguese per uljen e informaliteit.
  Kryerje nga ana Juaj e ketij procesi, mendoj se eshte relativisht e lehte per t'u bere pasi te gjitha subjektet kur bejne deklarimin e Pages, Kontributeve te Sigurimeve shoqerore dhe Tatimit mbi te Ardhurat nga punesimi, ne formatin e deklarimit jane te detyruar te vendosin çdo muaj edhe kategorine e profesionit me te cilin eshte i siguruar punemarresi, gje te cilen te gjitha subjekte e bejne.
  Lutem gjeni mundesine e relaizimit te kesaj kerkese

  Me respekt

  Angjelin Vasa
  Shefi FInances
  Dhoma e Tregtise dhe e Industrise
  Shkoder.

  Angjelin V. - 01.08.2017 13:22

  0 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Pse nuk eshte ende aktiv sherbimi "Notat e provimeve të maturës"?

  Duhej te ishte aktiv duke nisur nga data 19 korrik (dje)

  Daniel R. - 20.07.2017 09:00

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Pse nuk funksionon aplikacioni i e-albania ne sistemin IOS?

  Sapo hapet aplikacioni mbyllet menjehere pa te lene mundesine qe te logohesh apo te kryesh ndonje veprim.

  Nertil M. - 21.06.2017 15:37

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Me falni, po si ka mundesi qe portali "e-albania" eshte portal qeveritar, dhe dokumentet qe nxjerr nje qytetar nga sistemi nuk jane te vlefshme te perdoren ne shume institucione?

  Personalisht me ka rastisur qe per te marr karten e shendetit nuk me kane pranuar deklaraten e pagese se sigurimeve shoqerore nga sistemi dhe as certifikaten personale ( me sa mbaj mend).

  Do krijohet nje rregullim ne lidhje me kete problematike, qe te pakten institucionet shteterore te njohin dokumente e nxjerra nga ky sistem?

  Faleminderit!

  Gerti K. - 12.05.2017 11:02

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr
 • Si mund anulloj c`regjistrimin e nje bviznesi apo te rihap serish licencen ?

  Kam bere aplikimin per c`regjistrimin e biznesit prane zyrave te qkr-se por do te doja ta anulloja ose ta rihap serish, si mund te behet kjo ne portalin tuaj online dhe ku ju lutem.
  Faleminderit

  Sokol R. - 09.11.2015 11:58

  1 përgjigje

  Për të parë përgjigjet klikoni më poshtë

  Hyr