Sesioni juaj po skadon!


Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural


Kontakte

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" Nr 2

Qyteti: Tiranë

Tel: 0800 50 56

Email: info@bujqesia.gov.al

Adresa web: http://bujqesia.gov.al/