Sesioni juaj po skadon!


Vërtetim i pagesës së kontributeve të të vetëpunësuarve në bujqësi

Më shumë
Logo e institucionit
Përdor shërbimin

Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!


Hyr Regjistrohu

Ky është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve të marrin online me vulë elektronike, vërtetimin për pagesën e kontributeve të të vetëpunësuarve në bujqësi

Ky është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve të marrin online me vulë elektronike, vërtetimin për pagesën e kontributeve të të vetëpunësuarve në bujqësi

Dokumentacioni i nevojshëm
Dokument i identifikimit të përdoruesit: kartë identiteti ose pasaportë biometrike (i nevojshëm për t'u loguar në portalin e-Albania).

Hapat e procedurës
-Regjistrohuni si qytetar në portal
- Kërkoni shërbimin " Vërtetim i pagesës së kontributeve të të vetëpunësuarve në bujqësi"
- Klikoni butonin "Përdor" për të parë dhe shkarkuar vërtetimin e pagesës së kontributeve të të vetëpunësuarve në bujqësi, me vulë elektronike

Koha e nevojshme për marrjen e shërbimit
Menjëherë

Periudha e vlefshmërisë
Pa afat

Kostot
Pa pagesë

Më shumë
Për më shumë informacion vizitoni faqen tonë: www.issh.gov.al ose telefononi falas: 0800 7007

Kontakti
issh@issh.gov.al