Sesioni juaj po skadon!


Certifikatë familjare

Më shumë
Logo e institucionit
Përdor shërbimin

Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!


Hyr Regjistrohu

Ky shërbim elektronik ju mundëson të shikoni dhe verifikoni të dhënat familjare, ekstrakt nga Regjistri i Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile, në formën e certifikatës familjare.

Shërbimi elektronik "Certifikatë familjare" mundëson verifikimin e të dhënave familjare, duke marrë ekstrakt nga Regjistri i Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile, në formën e certifikatës familjare.

Dokumentacioni i nevojshëm
- Dokument identifikimi: Kartë Identiteti ose pasaportë biometrike (i nevojshëm për t'u loguar në portal)

Hapat e procedurës
- Identifikohuni si qytetar në portalin e-Albania
- Zgjidhni shërbimin "Certifikatë familjare"
- Klikoni butonin "Përdor"

Koha e nevojshme për marrjen e shërbimit
Menjëherë

Kostot
Pa pagesë

Shkarko skedën ADISA